Snakebite..Al 25 jaar, een begrip in het Oosten
Tattoo Piercing en Pmu

PMU By Joanna

Wat is PMU?


Pmu is het inbrengen van pigmenten in de (leder)huid. PMU heeft qua techniek veel weg van een tatoeage. De verschillen zijn dat PMU minder diep in de huid word gebracht dan een tatoeage. Een tatoeage word deels in het onderhuids bindweefsel gezet, de kleurstoffen van de tatoeage worden ingekapseld en de tatoeage zal altijd in deze laag blijven.


Doordat PMU in de lederhuid word gepigmenteerd met pigmenten welke doorgaans transparanter zijn dan tatoeage inkt vervaagd de PMU op den duur.


Hoelang blijft PMU zichtbaar?


Indien u de PMU geheel laat vervagen zal het effect na gemiddeld 2-6 jaar verdwenen zijn. Factoren die invloed hebben op het vervagen zijn;


*Kleurkeuze van het pigment. (lichte pigmenten vervagen sneller)

*Huidtype/conditie van de huid

*Zon

*Intensieve peelingen


Het voordeel van het vervagen van PMU is dat de PMU aangepast/gecorrigeerd kan worden indien gewenst. Wanneer wij ouder worden veranderd ons gezicht en onze gelaatstrekken/expressies. Het is dan erg voor de hand liggend dat bijvoorbeeld uw wenkbrauw (vorm en/of kleur) niet meer in harmonie is met de rest van uw gezicht.


Wanneer is er een touch-up (opfrisbehandeling) nodig?


Er kan een touch-up gedaan worden zodra u ziet dat de PMU dusdanig vervaagt dat u weer elke dag moet bijtekenen. Dit is meestal na 1 à 2 jaar. Een touch-up van PMU door ons gezet binnen 2 jaar kost 50 Euro. Wacht u tot alles is verdwenen dan moet de specialiste helemaal opnieuw beginnen. Meestal betaald u dan weer het bedrag als ware het de eerste keer.


De PMU Behandeling.


Bij Snakebite doen wij alle nieuwe pigmentaties in drie behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen.

In drie behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in een of twee keer wordt ingezet.


Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.


Na een PMU behandeling heelt de huid zich best snel. In 3 à 4 dagen tijd is de opperhuid alweer dicht. In deze 4 dagen moet de gepigmenteerde huid droog blijven. Na 4 dagen mag de gepigmenteerde huid weer nat worden. Vanaf ongeveer de vierde dag na de behandeling kunnen er korstjes of velletjes loskomen van de huid, dit is normaal. Ga niet krabben/pulken aan deze korstjes of velletjes dat kan littekentjes veroorzaken en ervoor zorgen dat de PMU niet mooi in de huid geneest.


Bij een trekkerig gevoel tijdens het genezingsproces kan er wat vaseline of Super Soothing Cream van Rejuvi op de behandelde plek worden aangebracht. Maak de huid echter niet te vet, enkel lichtjes insmeren. Te veel vet zorgt namelijk weer voor te veel afstoot!


PMU By Joanna


Voor meer info,en up to date foto's,ga je naar-

https://www.facebook.com/snakebitepmu/

153692500_2880582798852475_5511615222328506797_n
Logo-Johnnies-Tattoo-Care-header